SEO betyder Search Engine Optimization.

Oversat til dansk: Søgemaskineoptimering – og hvad er det så for noget, tænker du måske?

Kort beskrevet handler SEO om at forbedre dine placeringer i søgeresultaterne hos Google. Altså sørge for at du/din hjemmeside bliver fundet, når potentielle kunder søger efter det du tilbyder – mere kompleks er SEO faktisk ikke.

Hos Speedly er eksperter i SEO og har mange års erfaring i dette felt med både egne og kunde hjemmesider. Vi ved hvad der skal til og for at ramme side 1 og for at nå helt til tops. Den erfaring har vi brugt til at udvikle vores platform fundament så denne er skræddersyet specifikt mod det mest optimale udgangspunkt – for at du kan rangere godt hos Google.

Vil du høre mere?

Indtast dit nummer, så ringer vi tilbage.
Telefon +45 6917 7500. Vi sidder klar fra 09.00-15.00

Lad dette felt stå tomt

Teknisk onsite SEO

Gode SEO resultater handler om summen af alle dine optimeringer


Teknikken bag din hjemmeside danner grundlaget for alt det øvrige SEO-arbejde på hjemmesiden.

Derfor er det vigtigt, at webserveren kører optimalt, HTML-, PHP- og anden kode er optimeret og fejlfri, samt at alle øvrige tekniske parametre bliver gennemgået.

Hos Speedly er vi specialister i SEO og teknikken bag din hjemmeside!

Derfor har vi skabt det helt rigtige udgangspunkt fra starten på vores platform, så SEO-arbejdet ikke ender med at spænde ben for teknikken – eller omvendt.

Linkbuilding

Google måler din hjemmeside på en række parametre, bla. anbefalinger og når vi snakker hjemmesider måles dette i antallet af referende links.

Uden links fra troværdige websites får din hjemmeside svært ved at komme til tops i søgeresultaterne.

For Google vurderer hver eneste bud på et relevant søgeresultat på, hvilke og hvor mange andre troværdige hjemmesider, der linker til hjemmesiden.

Med målrettet linkbuilding kan vi få udbredt kendskabet til din hjemmesides indhold, så du får skabt de tillidsskabende links fra andre troværdige sider, der er så vigtige for Googles vurdering af din side.

Hastighedsoptimering

En vigtig del af teknisk SEO og afgørende for din placering i Googles søgeresultat.


Den har ikke alene værdi for dine placeringer i søgeresultaterne.

Den spiller også en vigtig rolle for de besøgendes oplevelse af hjemmesiden. For ingen har tålmodighed til en langsom hjemmeside.

Derfor skal din hjemmeside svare lynhurtigt – ikke bare på en computer, men også på tablet og især mobil. For langt de fleste førstegangsbesøgende kommer ind fra mobilen i dag.

SEO-tekster

SEO-tekster er optimeret både mod dine kunder og Googles søgemaskine algoritme.

Den slags giver stor værdi i Googles algoritmer!

Google vurderer nemlig bla. din hjemmeside på, hvor længe folk bliver, når de klikker sig ind på siden fra søgeresultaterne. Her spiller dine tekster og indhold generelt en meget vigtig rolle.

Derfor skal SEO-tekster i dag være i høj kvalitet og med indhold, der er relevant for dine besøgende og i tråd med dig og din virksomheds identitet og vision.

Ellers forlader dine besøgende hurtigt din hjemmeside igen, Google trækker dig i point og du kommer aldrig til tops i søgeresultaterne.

SEO – meget mere, end du kan se

Søgemaskineoptimering handler om meget mere end bare onpage SEO. For både den tekniske SEO og de rigtige meta-data – og den rigtige formulering af dem – har stor betydning for din hjemmesides placering i søgeresultaterne. Derfor er det vigtigt, at du vælger et bureau, der har forstand på både teknikken og på at lægge en målrettet SEO-strategi, der virker.

Når Google skal vurdere, hvor højt oppe i søgeresultaterne din hjemmeside skal optræde, når der søges på de søgeord, som I gerne vil ranke for, ligger der over 200 forskellige parametre til grund for resultatet. Og skal du helt til tops i søgeresultaterne, skal hver enkelt side på hjemmesiden gerne slå maksimalt ud på samtlige parametre.

Det kan være svært – især fordi optimeringen af nogle parametre nemt kan spænde ben for andre, hvis du ikke har den nødvendige tekniske og SEO-mæssige indsigt.

Det har vi hos Speedly, fordi vi har alle de nødvendige ressourcer in-house – både til at optimere teknikken og til at foretage den indholdsmæssige søgemaskineoptimering og linkbuilding

Teknikken danner grunden

Her spiller især de tekniske parametre en vigtig rolle. For teknikken danner grundlaget for Googles vurdering af samtlige sider på hjemmesiden. Så kører webserveren ikke optimalt, eller indeholder programmeringen af hjemmesidens grundlæggende HTML- eller anden kode nogle uheldige fejl, kan du SEO-optimere alt det på indholdet, du vil. Det vil ikke give dig de placeringer, du drømmer om.

Men netop fordi vi både har styr på den tekniske og indholdsmæssige SEO, sker den slags ikke, når det er os, der står for søgemaskineoptimeringen af din hjemmeside.

Samtidig undgår du, at der opstår nogle af de typiske SEO- og performance fejl, der nemt kan opstå, hvis du bruger ét firma til at udvikle din hjemmeside og et andet til at SEO-optimere den.

Vil du gerne vide mere?

Har du spørgsmål eller brug for sparring til et projekt valg af platform eller lignende, så tag endelig bare fat i os. Du kan sende en mail på info@speedly.dk, ringe eller sende en besked via knapperne herunder.