Speedly

Udtalelser

Burgershack.dk

Vi har haft Kristian til at optimere hastigheden på vores website, som også er hovedkanalen for vores online ordre - derfor en meget vigtig del af vores forretning. Det er blevet udført med bravour og med en dejlig ærlig og professionel tilgang. Resultatet er der ikke en finger at sætte på, og vi fik til og med en masse gode råd med på vejen til den fremtidige udvikling af websitet.

Jeg kan personligt anbefale Kristian på det varmeste!

Chris Kleis, Digital Specialist hos Burger Shack Danmark

Undervandsitetet.dk

Speedly har efterhånden haft fingrene i en del af mine hjemmesider for at få optimeret dem i forhold til performance og hastighed. Fart er en kæmpe faktor på nettet og det glæder mig at jeg ved hvor jeg skal henvende mig hvis det skal gå endnu stærkere.

Morten Rosenvold Villadsen, Undervandsitetet.dk

Bogfoering.dk

Jeg har haft Kristian til, at optimere hastigheden på Bogfoering.dk. Vi havde haft en anden hastighedskonsulent på opgaven, men Kristian formåede alligevel at sætte ekstra fart på siden. Jeg troede ikke det var muligt, men Kristian havde en hel anden tilgang til tingene og hans erfaring samt professionelle tilgang til opgaven gjorde, at vi opnåede resultater som jeg ikke have drømt om.

Jeg har således ingen problemer med, at anbefale andre, at bruge Kristian og Speedly til hastighedsoptimeringsopgaver.

Kristian, Leder af Bogfoering.dk

Lån.dk

Speedly har været en af de mest professionelle konsulenter vi har brugt til vores webprojekter.
I forbindelse med optimering af vores websites loadtid har Speedly leveret markant bedre service og resultat end vi havde troet var muligt.

Startpakke.com

Kristian har hjulpet os med hastighedsoptimering på Startpakke.com, så brugerne ikke længere skal vente på at en side loader i flere sekunder. Det vil også hjælpe os med serverbelastning på dage med megen trafik.

Vi var rigtig glade for forløbet, og havde rigtig fin kommunikation undervejs. Efterfølgende fik vi god dokumentation for hvad der var blevet udført af opgaver og hvorfor.
Skal vi hastighed optimere din side, gå til bestilling, eller læs lidt mere i vores FAQ
Speedly er en service drevet af Primux ApS. Copyright © 2020 Primux ApS | Handelsbetingelser | Privatlivspolitik