Speedly

FAQ

Hvis du allerede har fået din side hastighed optimeret, og måske har din side hostet hos en hurtig webhost, er det måske begrænset hvor meget vi kan gøre.

Men siden du er landet på vores side er du nok lidt nysgerrig efter om din side kan blive hurtigere. Vi foreslår du prøver at besøge Pingdom Website Speed Test ved at klikke på linket herunder: Pingdom Website Speed Test
Her indstaster du så en url på din side, f.eks. forside, og vælge at teste fra "Europe - Germany - Frankfurt" og trykker "Start test".

Hvis du får en "Load time" på mere end 1.5 sekunder er der god chance for at vi kan forbedre denne. Du er altid velkommen til at kontakt os

Vi går altid efter at få en load tid på under 1 sekund. Det kan dog ikke altid lade sig gøre, alt efter hvilke plugins der er installeret. Er det f.eks. en Webshop med masser af plugins installeret kan det på nogle sider være svært at få den under 1 sekund alt efter hvordan serveren er sat op.

Du kan altid kontakt os, og så giver vi gerne en vurdering på hvor meget vi kan hente på din side.

Nej, vi optimerer alle sider på din hjemmeside, og i vores rapport vil der være 3-5 sider som eksempler.

1. Vi ville anbefale at få lavet en ny hastighed optimering, da nye teknologier vil være kommet til og du har måske installeret nye plugins, så vi kan helt sikkert finde nogle forbedringer. Hvis du vælger denne løsning får du 25% rabat på list prisen.

2. Du kan købe en service kontrakt hvor du får adgang til de plugins vi bruger i endnu et år for 500 kr.

3. Benytter du dig ikke af enten 1 eller 2, vil du ikke have adgang til at få de plugins vi har benyttet opdateret mere, men du vil kunne foresætte med de versioner du har på udløbs datoen.

Cloudflare er en service der levere det man på dansk vil kalde et "Indhold leverings netværk". Det betyder at de gemmer alle jeres billeder, javascript filer, css filer osv automatisk på deres server og søger for at de bliver leveret fra en server tættest på jeres kunder.

Forstil dig f.eks. at du har din side hos en webhost i Tyskland, så vil dine kunder skulle hente din billeder fra den tyske server og selv om internettet er hurtigt, så har afstand også en betydning dvs at jo længere afstand jo længere tid tager det. Med Cloudflare ville de danske kunde nu hente dine billede fra Cloudlfare danske lokation.

Cloudflare leverer også en super hurtig DNS løsning, som også er vigtig, men det er meget teknisk.

Vi er typisk færdig 1-2 arbejdsdage efter vi går igang.

Når vi har modtaget betalingen, får du en bekræftelse på hvornår næste ledige tid er. Pt er dette inden for 2-3 uge.

Skal vi hastighed optimere din side, gå til bestilling, eller læs lidt mere i vores FAQ
Speedly er en service drevet af Primux ApS. Copyright © 2020 Primux ApS | Handelsbetingelser | Privatlivspolitik