Speedly

Webhosting til WooCommerce

Et spørgsmål man tit får er hvilken webhost skal jeg vælge til min nye WooCommerce shop, og dette er et rigtig godt spørgsmål.

Derfor har jeg teste en række webhost, for at finde du af hvilken af dem som er hurtigst når det kommer til WooCommerce.

IndholdfortegnelseSetup

Jeg bruger webpagetest.org til at teste med, og den er sat op til at teste fra Stockholm med en LTE forbindelse, og så laver den 5 test på hver, med repeat view hvergang.

Jeg bruger WordPress 5.0.3, og så har jeg installeret Enfold themet hvor jeg har importeret en Demo store, og eneste plugin der er installeret er WooCommerce.

Der er ikke sat noget yderlig hastighedsoptimering op, da dette er en test af standard instillingerne hos webhosten, for det vil være det de fleste som selv går igang ville gøre. Så du skal huske at de load tider du kommer til at se, sagtens ville kunne gøres meget bedre.Konklussion

Til dem der ikke gider læser det hele kan jeg ligeså godt starte med min konklussion, jeg syntes dog stadig du skal læse det hele. Jeg vil fremover anbefale langt største delen at bruge Hosting4real. Dog hvis en person kommer til med mig et stort setup med mange produkter, masser af traffik og mange ordre så ville jeg nok kigge på enten Webdock eller Skywalkr.

Men læs endelig lige videre så du forstår hvorforSkywalkr.io

Hos Skywalkr.io havde jeg fået adgang til den billigste løsning de havde til 99kr om måneden.

Lokation Web server PHP Database Server
Amsterdam, Holland Nginx PHP 7.3 MySQL 5.7.24 Ubuntu 16.04


Skywalkr installere ikke nogle ekstra plugins til deres platform. Jeg vil stadig kategorisere dem som være i beta, for de har stadig ikke noget kontrol panel hvor du kan gøre noget endnu, så alt skal igennem supporten. Dog var supporten nem og hurtig at komme igennem til.

Jeg glæder mig til at de får et administrations panel, og så håber jeg at de f.eks. også installere Redis som kan hjælpe meget på en WooCommerce installation hvor der er mange tunge forbindelser til databasen. Jeg tror dog at hvis man spurgte kunne man sagtens få det allerede nu. Så det er et firma der bliver spændende at følge, og nogle som jeg godt vil anbefale hvis du har en WooCommerce shop.Kinsta

Hos kinsta.com er der ingen forskel på hvilken plan man er på, det er et spørgsmål om hvor mange besøgende man har, men deres plan starte fra $30 om måneden.

Lokation Web server PHP Database Server
Frankfurt, Tyskland Nginx PHP 7.3 MariaDB 10.1.37 Ubuntu 16.04


Kinsta installere et plugin der altid vil kører, som gør at deres platform bliver udnyttet bedst muligt, dette gør naturligvis at de performere lidt bedre end dem der ikke har dette plugin, og noget man skal være opmærksom på.

Jeg er dog overrasket over at de ikke var hurtigere end f.eks. Skywalkr når man tager dette i mente, også fordi jeg havde set dem som værende den "nye" hurtige webhost til WordPress.

Deres support var dog super hjælpsom, og de har klart en af de bedst blogs på internettet omrking at optimere WordPress, så det er ikke fordi jeg ikke vil anbefale dem, for med en god gang optimering er jeg sikker på de nok skal være hurtige, men der var bare andre der performere bedre til en mindre pris.WP Engine

Hos WP Engine er der ingen forskel på hvilken plan man er på, det er et spørgsmål om hvor mange besøgende man har, men deres plan starte fra $45 om måneden når man vælger Tyskland.

Lokation Web server PHP Database
Tyskland Nginx PHP 7.2 MariaDB 5.7


WP Engine installere nogle plugins som man ikke kan slippe af med. Det ønsker du dog hellere ikke for de hjælper dig blot med hastigheden.

De var en af det først WordPress only webhost, og fik rigtig god success med det, da de altid bare har været hurtige. Og Generelt er de stadige en af de bedste, og kan klart anbefales.UnoEuro

UnoEuro kender alle nok, og mens at man kan få et webhotel til kun 18,66 i måneden valgte jeg at vælge en Pro Suite dels for at så var det i samme pris leje som de andre, men der er også forskel på Serveren hastighed.

Lokation Web server PHP Database
Danmark Apache PHP 7.1 Mysql 5.7


UnoEuro var testen 2. langsomste løsning, og af den grund vil jeg ikke mere anbefale UnoEuro til nogle med store WordPress hjemmeside eller WooCommerce løsninger, da der simpelthen er bedre alternativer.

Det eneste plus som er at jeg går ud fra deres server ligger i Danmark, og det har selvfølgelig lidt af sige til dem som kun henvender sig til det danske marked, og der er måske nogle som har dette som krav.Hosting4Real

Hos Hosting4real.net vælge mange et webhotel ud fra hvor meget trafik en side har, og de starte fra kun 42,12 kr om måneden (plus moms), hvilket jeg tror er nok til de fleste.

Lokation Web server PHP Database
Frakfurt, Tyskland LightSpeed PHP 7.2 MariaDB 10.7


Hosting4Real var min store overraskelse, jeg kendte dem godt, men har aldrig arbejdet med en WordPress installation fra deres webhotel før, men det føltes rigtig godt.

Den store forskel fra de andre var at de bruger LiteSpeed fremfor Apache/Nginx og så har de bare konfigureret deres server optimalt. Så i min verden er de testens klare vinder selvom der er andre som var hurtigere, så får man bare mest for pengene her.SiteGround

Hos SiteGround testede jeg på en GoGeek konto til €11.95 om måneden, men deres hosting starter fra €3.95 om måneden, den billigste plan giver dog ikke de samme muligheder som de lidt dyre planer.

Lokation Web server PHP Database
Amsterdam, Holland Nginx PHP 7.3 MySQL 5.6.40


Jeg har tit anbefalet SiteGround fordi at jeg vidste at de har værktøjer der er gør at man kan optimere WordPress, men jeg var overrasket over at se at standard indstillingerne hos dem performerede så dårligt, da de tabte i mange af målingerne.Webdock.io

Hos Webdock starter priserne ved €4 om måneden, jeg valgte dog den til €10 om måneden igen for at prøve at holde mig til ligende pris på tværs af alle.

Lokation Web server PHP Database Server
Amsterdam, Holland Nginx PHP 7.3 MariaDB 10.1 Ubuntu 18.04


Webdock skriver det på deres hjemmeside, de er en "developer friendly VPS hosting" og mens at de har et control panel, hvor man faktisk kan installere WordPress igennem, så vil jeg tro mange løber i mod muren rigtig hurtigt derinde.

F.eks. måtte jeg ind i nginx indstillings filen for at sætte http2 op, hvilket jeg nok havde forventet det var som standard, og jeg selvom jeg skriver jeg ikke retter i standard indstillingerne valgte jeg alligevel lige at sætte dette op, da alle de andre havde det.

Men for en udvikler er dette er godt produkt, får du får din egen VPS hvor du selv kan installere lige det du har lyst til, og de sætte alle standard webserver ting op for dig, og sørger for at holde det opdateret.

Eneste store minus som jeg måske ser hos mange er at de er en 1 domain, 1 server løsning, men har du bare et enkelt domain er dette ikke et problem.

Deres priser er rigtig gode, jeg tror f.eks. godt mange ville kunne få et rigtig godt resultat ud af deres €4 og så kan man altid opscalere hvis der er brug for det.WPX Hosting

WPX Hosting priser starter fra $24,99 om måneden (+ moms), og for de dyre pakker får mange bare mere plads, bandwidth og muligheder for flere domains.

Lokation Web server PHP Database
London, England Apache PHP 7.3 MariaDB 10.1


Når man installere WordPress igennem deres kontrol panel installere de automatisk W3 Total Cache. Det ser faktisk ud til at de laver lidt indstillinger for en, men ikke det vilde. Jeg havde dog muligheden for at slette pluginnet, så den er ikke med i denne test.

Generelt syntes jeg at WPX hosting har et meget fint kontrol, panel der var nemt at finde rundt i, og de ligger også meget fornuftigt med deres priser.Tests

I mine test har jeg kørt en test på forsiden, shop forsiden med 12 produkter, blog arkiv siden og en about side. Dem kan man se nogle video og grafer på herunder, jeg har valgt at tager grapher på disse:

Time to first byte

Denne indikerer hvor hurtigt serveren er til at eksekvere koden, kald til databasen, og sende dette tilbage til brugeren.

Visual Progress

Denne indikere hvor mange % af hjemmeside som er loaded på Y aksen, og tid brugt på X aksen. Syntes den er fin, da det gir en indikation af hvad det kan have af betydning hvor hurtigt webhosten leverer billede, css og javascript.ForsidenTime to First Byte

undefined


Visual Progress

undefinedVil du gerne se flere statistiker, så kan du se dem alle her: Webpagetest ResultaterShop Arkiv

Viser 15 varer per sideTime to First Byte

undefinedVisual Progress

undefined

Vil du gerne se flere statistiker, så kan du se dem alle her: Webpagetest ResultaterBlog ArkivTime to First Byte

undefinedVisual Progress (ms)

undefined

Vil du gerne se flere statistiker, så kan du se dem alle her: Webpagetest ResultaterAbout SidenTime to First Byte

undefinedVisual Progress

undefined

Vil du gerne se flere statistiker, så kan du se dem alle her: Webpagetest ResultaterSkal vi hastighed optimere din side, gå til bestilling, eller læs lidt mere i vores FAQ
Speedly er en service drevet af Primux ApS. Copyright © 2021 Primux ApS | Handelsbetingelser | Privatlivspolitik