Speedly

Løvens hule IV, afsnit 9, load tider

Så har der været Løvens hule for sidste gang i denne sæson, og sikke en afslutning. Alle hjemmeside kørte som de skulle, og det endte da også med en masse investering til sidst.

Sidste uge var der 639.000 seer, så det er flot at se at der styr på hjemmesiderne.

Kinoa

Først inde ved løverne var det kinoa, og lige da jeg så deres hjemmeside var jeg også godt klar over de ikke fik en investering, for den starter med at sige "HJEMMESIDEN ER UNDER KONSTRUKTION", hvilket bare er mega ærgelig når man står overfor at kunne promovere sit produkt til så mange dansker.

Den nuværende hjemmeside havde ingen load problemer, men den var også utrolig simpel. Ingen Google Analytics, ingen Facebook Pixel, så de har desværre ingen mulighed for at fange alle de bruger der kigger forbi idag og de næste par dage :(

Men de har da styr på load tiderne :)

Nuuk Cuoture

Dernæst var det Nuuk Couture, som er bygget og hosted hos wix.com, og siden loadede også konstant, men jeg syntes godt nok at hjemmeside virkede langsom hos mig.

Især pga af alle de javascripts der skulle loades, var den hård ved min computer, og derfor virkede den langsom.

Carafee

Jeg har ikke kunne finde en hjemmeside til carafee

Myselfie

Sidst inde i programmet var myselfie, og her havde jeg ikke lige regnet med at en booking hjemmeside var bygget på Shopify, men det er de, og det ser faktisk ud til at fungere meget godt.

Vi har jo kigget på Shopify mange gange og ved at serverne kører hvergang, men vi ved også at mange Shopify shop kan virke lidt langsomme når det kommer til loade tider.

Samligning


Skal vi hastighed optimere din side, gå til bestilling, eller læs lidt mere i vores FAQ
Speedly er en service drevet af Primux ApS. Copyright © 2021 Primux ApS | Handelsbetingelser | Privatlivspolitik