Speedly

Løvens hule IV, afsnit 8, load tider

Denne uges gennemgang bliver lidt anderledes, da jeg desværre missede aften's program.

Derfor går jeg alle hjemmesiderne igennem, og kigge på nogle store ting jeg ville lave om.

Tiimo

Først inde i programmet var det Tiimo, som laver en kalender til smartwatch målrettet til børn.

Det jeg lagde mærke til ved deres side er at selv html siden fylder 250KB hvilket er meget, især hvis man kigge fra en mobil forbindelse, så skal mobil telefonen først download alt det før den kan begynde og processere siden. Derfor vil First Paint være langsom på mobil telefonen.

Derudover bør de også kigge på lazyload af diverse media, som video & billeder

Nordic hiit

Dernæst var det Nordic Hiit, som har en online platform hvor de sælger fitness træning i form af videoer.

Jeg kunne ikke lige gennemskue hvilken platform der, andet en det ser ud til at være Silverstripe, og det er hosted hos Linode.

Deres side performer rigtig godt, dog er der ting som f.eks. Lazyload af billeder man kunne overveje.

Det som er lækkert at se er deres brug af SVG billeder som i mange tilfælde vil være mindre, men som også sætter færre request igang.

Desværre fylder der slider/video i toppen meget af billedet og derfor må brugeren sidde og vente en del tid på at det kommer frem.

SWNX

Swnx var en af to som havde et meget kort indslag, og deres hjemmeside er lavet med WordPress og hosted hos UnoEuro.

De har en alt for lang "Time to First Byte", og så skal de kigge på load priotering i starten, for der går for lang tid fra deres side begynder at loade, til der reelt sker noget på skærmen.

Generelt, skal de nok lige have ryddet lidt op i scripts og styles, for der loades alt for meget.

Hopspots

Hopspots var anden deltager, som kun lige fik et kort indslag. Deres hjemmeside er også lavet med WordPress og de har valgt at bruge det meget populære theme Avada, som man hurtigt kan komme galt afsted med. Deres hjemmeside er hosted hos One.com

De har installeret WP-Rocket, som har hjulpet dem meget hen af vejen, de har en okay lav Time to First Byte, og deres side begynder forholdvis hurtigt og loade bagefter.

Dog kunne de stadig lazyload en masser resourcer efterfølgende, f.eks. et instagram plugin, og en masse billeder, YouTube osv.

Pierrot la lune

Til sidst inde var det Pierrot la lune, som er bygget på Shopify idag, men jeg kan se de end til for nyligt var på WordPress og WooCommerce. Jeg vil gætte på det er Jesper der har sagt de skulle over på Shopify, da han har masser erfaring med den platform, da mange af hans investinger er netop der.

Desværre kan Shopify bare være meget langsom, og det er også det vi ser på deres hjemmeside. Det tager 3.1 sekund før siden overhovedet begynder at vise noget.

Så de skal have kigge på load priotering, og selvfølgelig også lazyload ligesom de andre.Skal vi hastighed optimere din side, gå til bestilling, eller læs lidt mere i vores FAQ
Speedly er en service drevet af Primux ApS. Copyright © 2021 Primux ApS | Handelsbetingelser | Privatlivspolitik