Speedly

Løvens hule IV, afsnit 3, load tider

Igen igår i løvens hule var der nogle som ikke havde styr på deres serverer og load tider, og det er klart det er naturligvis et luksus problem, men tænk nu hvis alle ens besøgende fik registreret diverse cookies (pixels), sådan man give dem reklamer senere. Det må alligevel være en del omsætning de taber når derer sider går ned som de gør.

Jeg tror endda der var mange færre seer igår aftes pga af Håndbold, til afsnittet i sidste uge var der 682.000 seer, men dette afsnit lå midt i en "vigtig" håndbold kamp.

Watery.dk

Først inde var det Daniel fra Watery.dk, som gjorde det rigtig godt. Daniel havde kontaktet mig i sidste uge, for at hører om han ville have problemer, og da hans side ligger hos Shopify vidst jeg der ikke ville være problemer, og det var der hellere ikke.

Dog har jeg hjulpet Watery.dk med at fjerne noget load tid, som jeg meget gerne vil fortælle om senere.

Unifyunderwear.dk

unifyunderwear.dk er ligesom watery.dk hosted på Shopify. Jeg lagde dog mærke til i min sammenligning video at deres side tager meget lang tid at loade helt færdig, hvilket de burde arbejde lidt på.

På deres instagram side opstod der også problemer, da den service de bruger der simpelthen ikke tillader så mange besøgende, så mon ikke også der skal arbejds lidt på dette.

Sanimaid.com

Sanimaid.com er bygget på en WordPress platform og er hosted hos One.com. Jeg troede faktisk at de ville kunne holde siden oppe da en søgning på google gav 3 reklamer over dem fra nogle af deres partner, men efter kort tid begyndte one.com deres hosting at vise "Server Internal Error".

Sanimaid.com har masser af ting de kunne gøre. For det først kunne de sagtens cache hele deres hjemmeside, da jeg ikke tror de har noget dymamisk indhold, og hvis de så leverede dette igennem f.eks. Cloudflare så tror jeg ikke deres side ville have gået ned som den gjorde.

Dernæst loader de en Youtube video på forsiden, som oven i købet begynde at spille, og er langt nede på siden, hvilken i min verden er en stor fejl. Der er ingen grund til at sætte den igang før brugeren faktisk kommer ned til den, for det er slet ikke sikkert at brugeren kommer så lang ned på siden. Faktisk er det slet ikke nødvendigt at loade den før brugeren kommer der ned.

Smokepins.com

smokepins.com var endnu en WordPress side, med WooCommerce og ser ud til at være hosted hos One.com også. Men her opstod der også problemer, jeg begyndte at få "503 Service Unavailable error" efter ca 5 min.

Deres side loade dog ganske fint på en almindelig dag, men dette er fordi at den er rigtig simpel, og ikke har så meget indhold (billeder) og ikke loader nogle særlige eksterne resourcer.

Dog ville den stadig kunne forbedres rigtig meget.

Sammenligning

Hertil sidst får I lige en sammenligning af hvor hurtigt de forskellige sider loader ved siden af hinanden. Måden jeg har testet dem på til denne video er ved at loade dem fra en Chrome browser der står i Stockholm, på en LTE forbindelse 5 gange og taget median. Alle målinger er lavet her til morgen d. 24/1-2019 imellem 6.30 - 7.00


Skal vi hastighed optimere din side, gå til bestilling, eller læs lidt mere i vores FAQ
Speedly er en service drevet af Primux ApS. Copyright © 2021 Primux ApS | Handelsbetingelser | Privatlivspolitik