Speedly

Løvens hule IV, afsnit 2, load tider

Jeg tænkte det kunne være rigtig spændende at prøve at se hvor stor effekt det gir at være med i Løvens Hule, og om deres websites/server kunne følge med, og sørme om der ikke var nogle der fik problemer.

Først i studiet var ishspirits.com som er bygget på Squarespace platformen, og her så jeg ingen problemer, det forventede jeg hellere ikke med Squarespace i ryggen.

Dernæst var det kforkage.dk tur, som ser ud til at være hostet på Shoporama, og her gik siden simpelthen helt ned, både via ekstern service og på min maksine. Shoporama egen hjemmeside og andre shops på platformen kunne ikke loades.

Der var så et lille afsnit med nocrapgourmet.dk som er en WordPress hjemmeside, og her oplevede jeg hellere ingen problemer, de fik dog hellere ikke så meget tale tid i programmet. Det virker til at de er hosted hos hosting4real.net

Til sidst var det dialaegt.dk og igen opstod der problemer. Webpagetest.org viste timeouts og når jeg selv prøvede at f.eks. at ligge noget i kurven tog det op til 20 sekunder. De bruger også WordPress og WooCommerce, og man kan se de har gjort noget ved hastigheden da de blandt andet bruger WP Rocket og Cloudflare, men serveren kunne bare ikke helt følge med. Det virker til at de er hosted host Hetzner.com i tyskland.

Skal vi hastighed optimere din side, gå til bestilling, eller læs lidt mere i vores FAQ
Speedly er en service drevet af Primux ApS. Copyright © 2021 Primux ApS | Handelsbetingelser | Privatlivspolitik