Speedly

Løvens hule IV, afsnit 7, load tider

Så har der været Løvens Hule igen, og jeg syntes godt nok det var en lidt sløv omgang som seer.

I sidste uge var der 554.000 seer, og hvis de foresætter sådan her, så kan man kun formode at de går rygere længere ned, desværre. Men dette er jo ikke en analyse af deres udsendelse, men istedet af hjemmesiderne der er inde i Hulen, så lad os kigge på dem


Børne Loppen

Først inde i hulen, var Børne Loppen, som var lidt en kombination af en hjemmeside, og offline handel i form af stande ud i nogle butikker. Deres hjemmeside havde ingen problemer.

Den er hosted hos UnoEuro, og jeg kan se at frem til December sidste år kørte de faktisk på en WordPress platform, men jeg går ud fra det de har nu er hjemme bygget.

Det først jeg lige lagde mærke til var noget mange kunne lære af, nemlig deres video. De hverken auto player deres video, og de loader hellere ikke YouTube som de bruger til dette FØR at man trykke på play knappen. Men ingen er i tvivl om der er en video man kan se.

Dette gør at de ikke loader en masse unødvendige data, som folk på langsommere forbindelser vil blive trække af.

Generelt har de bare en dejlig simpel hjemmeside, der kun lige loader omkring 1.3MB, hvilket dog godt kunne reduceret yderlig.


Kay's Tørrestativ

Herefter havde vi Kay inde med hans tørrestativ, og så vidt som jeg husker den eneste investing. Dette var dog blot et produkt og han havde ingen hjemmeside, så ikke noget at komme efter der.


Vinatic

Herefter var Vinatic dagens kort indslag. Deres hjemmeside er bygget på Shopify platformen, og den ved vi jo ikke har nogle problemer.


Limelight Music

Til sidst inde i programmet var Limelight Music, og her var højde punktet næsten af mine kære kollega var ved at besvime, for hvor må det da også være vildt at stå der inde med masse af lys, kameraer skarpt på en, og så skulle være klar til at svare på spørgsmål.

Jeg syntes det var fedt at se de ikke havde klippet det væk, for at vise hvilken vild situation det er de står i de kære deltager.

Deres hjemmeside er bygget på Express.js frameworket, og jeg vidst godt de ville komme ind i programmet, og troede faktisk inden de gik igang de ville få en investinger fra Peter, da han havde like CEO's opslag på LinkedIn.

Hjemmeside havde ingen programer, også selvom de formegentlig selv står for deres hosting hos Amazon, men med 3 udvikler på teamet, viser de vist også meget godt at de er et Tech startup der ihvertfald har styr på deres "stack".


Samligning af load


Skal vi hastighed optimere din side, gå til bestilling, eller læs lidt mere i vores FAQ
Speedly er en service drevet af Primux ApS. Copyright © 2021 Primux ApS | Handelsbetingelser | Privatlivspolitik