Speedly

Løvens hule IV, afsnit 6, load tider

Så har der været Løvens hulen igen, og jeg var på pletten for at se om hvordan de klarede sig. Denne gang havde vi et miks af forskellige platforme og webhosts, og jeg skal være ærlig jeg troede vi ville have en side med nedbrud da jeg så en af dem var hosted hos One.com, som vi før har set har haft problemer.

Jeg syntes det er rigtig flot at se at alle kunne holde skansen, især når man tænker på hvor mange der kigger med. Sidste uge var der f.eks. 695.000 der så programmet

Forspillet.dk

Først inde i programmet var forspillet.dk, som er bygget på WordPress og WooCommerce platformen, og det var dem som havde One.com som deres webhosting. Jeg tænker de må have en af deres mere professionelle løsninger, for min erfaring er at one.com med de billige løsninger ikke performer særlig godt.

Så det er da kun fedt at se at de sagtens kan håndtere noget trafik. De har et meget simpelt setup, med ikke så mange 3. parts ting der skal hentes ind, f.eks. har de ikke engang Google Analytics, det er kun noget Jetpack og nogle font som der hentes fra andre server.

L'AMOURBOX

Næste inde ved løverne var Kristoffer fra L'AMOURBOX, som jeg godt vidst skulle ind da han er i mit netværk, og jeg havde også skrevet lidt med ham om han var klar, og han forklarede at de allerede havde testet en del med load testing, for at se om deres setup kunne håndtere de mange besøgende.

Faktisk skal man regne med om mod 3000-4000 besøgende på samme tid, og når man så kører på en Magento platform som de gør, så er det også vigtig at webhosten/serveren kan følge med. Men Kristoffer og powerhosting.dk, viste at de havde styr på deres, for siden havde ingen problemer og loadede fint.

Mascare Refill

Det lykkes ikke for mig at finde ud af hvad hjemmesiden til Mascara Refill var, det kan naturligvis være at hun slet ikke har nogen for hun lød ikke til at være klar endnu, så hun er ikke med i denne test.

Real Relief

Sidst inde i programmet var det Real Relief, med deres såkaldte "wacko" prisætning :)

Deres hjemmeside er bygge på Dynamicweb platformen, og hosted hos Host Nordic, som også klarede det rigtig fint. Her var der dog tale om produkter som jeg ikke er sikker på er noget for den almindelig danske, da de mere henvendte sig til 3. verdens lande, men de har helt sikkert haft masser af traffik alligevel, så dejligt at se at de var klar til det.

Så alt i alt klarede de sig alle rigtig godt, dog kunne der gøres mange ting hos dem alle for at for hurtigere load tider, og det kan være jeg lige ville skrive lidt om det senere.Skal vi hastighed optimere din side, gå til bestilling, eller læs lidt mere i vores FAQ
Speedly er en service drevet af Primux ApS. Copyright © 2021 Primux ApS | Handelsbetingelser | Privatlivspolitik