Speedly

Løvens hule IV, afsnit 5, load tider

Så har der været Løvens Hule igen, og denne gang med 3x Shopify shops som vi ved ikke har nogle problemer med det "lille" pres der kommer fra Danmark, og til sidste en B2B virksomhed som nok ikke fik så mange til tasterne, så ingen load problemer i denne omgang.

Alligevel har jeg nogle observation på de forskellige, og har fundet ud af en måde at spotte om de kommer derfra med en investing, for jeg har lagt mærke til at dem som får en investing er rigtig gode til at reklamere med det, og smide f.eks. 10% rabat i forbindelse med udseendelse, kig f.eks. på an-inv.com

An Ivy

An Ivy kører på Shopify platformen, og mens at platformen ikke går ned, så er platformen ikke den hurtigst på marked. Generelt har jeg lagt mærke til at deres servere har en svar tid på ca 600-700 ms.

Jeg ved ikke om An Ivy har tænkt over hastigheds optimering, men en ting jeg lagde mærke til da jeg kørte min test var at test maskinen hentede 16.5 MB i løbet af 15 sekunder, da jeg så dette tænkte jeg straks, ups den er ikke god på mobilen. Så derfor lavede jeg en ekstra test på dem, og på en iPhone 6s henter de altså stadig omkring 16 MB.

Dette er alt for meget, prøv f.eks. at tage ud i et sommerhus område hvor du ikke har en hurtig 4g forbindelse og loade en side som denne. Det kan godt være du kan loade noget af det, men du vil også sidde og vente i rigtig lang tid på nogle elementer, f.eks. en video der starter af sig selv.

Heroic Sport

heroicsport.com gik ikke fra hulen med en investing, og jeg ved da hellere ikke om det er fordi de ikke må, for jeg kan ikke se nogle steder inde i deres shop at de har deltaget hvilket jeg syntes er ærgeligt.

De kørte på en Shopify platform, og jeg har egentlig ikke noget og sige omkring deres performance. Jeg tænker den er meget fornuftig, de loader en video igennem Vimeo, og Vimeo er jo igen en af de platforme man ved kan håndtere sådan en video.

grums aarhus

grumsaarhus.com var endnu et eksempel på en Shopify shop, og igen et fint eksempel på at der bare ikke er problemer hos Shopify, men dette er også fordi du behøves ikke tænke på din Webhost, for der er hellere ikke problemer med andre e-commerce løsning, men dem du selv skal hoste er det bare vigtigt at du har en webhost der kan følge med.

Indlægget med grums var en af dem hvor de nærmest fortalte fra starten af de ikke fik en deal.

Valen-tin Aps

Til sidste havde vi valen-tin.dk og jeg prøvede at søge på diverse ting, og kunne bare ikke finde dem på google før jeg tænkte på bare at prøve at gå direkte ind og se om deres hjemmeside hed ca det samme, og det gjorde den såmænd. Men de har vist nogle SEO udfordringer (og https).

De har ingen nævneværdige hastighed forbedringer selvom der helt sikkert kunne gøres noget, så er der side jo så simpel at UnoEuro hvor de er hosted ikke havde nogle problemer med at følge med til presset.

Jeg tænker dog stadig lidt, at hvis de nu havde haft et virkelig populært product til den almindelig forbruger og med sådan en hjemmeside, så kunne de måske ryge lidt ind i noget trafik problemer pga af video loades fra deres hjemmeside. Her skal man nogle gang lige overveje om det ikke er bedre at lade video hosting hjemmesider tage sig af den del

For nogle webhost selv om de sige de har fri trafik, har de langt fra det og kan finde på at lukke hjemmeside hvis den får for meget trafik pga f.eks. en video eller andre større filer. Jeg siger ikke dette er aktuelt hos UnoEuro, men jeg har set det andre steder, prøv f.eks. at søge på, fair usage policy hos din webhost.

Samligning af Load


Skal vi hastighed optimere din side, gå til bestilling, eller læs lidt mere i vores FAQ
Speedly er en service drevet af Primux ApS. Copyright © 2020 Primux ApS | Handelsbetingelser | Privatlivspolitik