Speedly

Løvens hule IV, afsnit 4, load tider

Så har der igen været Løvens hule, og mens vi ikke kunne se seertal fra sidste uge da Håndbold var alt overskyggende, så må vi håbe at der er masser af seer i denne uge.

Og det var dejligt at se at alle hjemmeside kørte som de skulle idag, men lad os alligevel lige gennemgå dem. Jeg syntes dog også at det var en lidt kedelig omgang, og det kunne man også se på løverne, som ikke var vilde med at investerer.

My Monii

Jeg fik ikke set hvordan man stavede til navnet fra starten, så jeg blev ved med at søge efter "My Money", og derfor tog det mig lidt tid at finde den rigtig hjemmeside.

Deres hjemmeside er dog bygget på Squarespace platformen, som vi har set før. Ganske som før, skal der lidt mere end et "lille" danske TV program til før er de sådan lige går ned, så derfor loadede siden ganske fint.

https://www.mymonii.dk/

Considaret

Denne hjemmeside er nok den mest simple vi har set til dato når vi i disse analyser. Det virker til at være en ganske simpel HTML side med meget før billeder, og derfor loadede den også fint og hurtigt.

http://www.considaret.dk/index.php

Dør

Der var et kort afsnit omkring et Virtual Reality firma, som jeg forstod hed Dør, men jeg kan ikke google mig frem til en hjemmeside, med så almindelig et ord, så dem har jeg ike noget på.

Taste Please

De fik 1 min til at pitche deres firma, og da dette er en platform de har bygget til konceptet forventede jeg også de havde styr på deres servere, jeg ved dog ikke hvor mange besøgende de nåede at få med så kort i programmet, også fordi de var nummer 2 som skulle pitch.

Alt kørt i hvertfald som man kunne forvente.

https://tasteplease.com/

Comeat

Efter My Monii vil jeg mene at det var dem her der fik mest taletid og eksponering, og igen er dette er platform som er bygge op omkring hele deres forretning, og jeg lagde også mærke til at de var gode til at cache deres side og derved reducere et evt stor load på deres server.

Siden performerede rigtig godt, og ingen problemer her.

https://www.comeat.net/dk/

Samligning

Alle siderne er teste mindst 9 gange, fra en Chrome i Stockholm på en LTE forbindelse.


Skal vi hastighed optimere din side, gå til bestilling, eller læs lidt mere i vores FAQ
Speedly er en service drevet af Primux ApS. Copyright © 2021 Primux ApS | Handelsbetingelser | Privatlivspolitik